Muzikale opstellingen

Thematische muziek- en gezinssculpturen

EENVOUDIG EN EFFICIËNT EEN ZICHT OP WAT ER SPEELT

Het werken met muzikale sculpturen is een eenvoudige, efficiënte en laagdrempelige manier om meer zicht te krijgen op situaties of vragen rond opleiding, werk, relaties, zingeving… Ook gezinsopstellingen om zicht te krijgen op de dynamieken die spelen in je gezinssysteem zijn mogelijk.

We gebruiken muziekinstrumenten om een beeld (opstelling of sculptuur) in de ruimte neer te zetten. Zo zie je in één oogopslag wat er allemaal meespeelt en welke plaats alle elementen in het geheel hebben. Door samen op de verschillende instrumenten te spelen, wordt ook meer hoor- en voelbaar wat er klinkt. Vervolgens kunnen we mogelijkheden tot verandering ontdekken en ermee gaan experimenteren.

De nadruk ligt op doen en niet op lange gesprekken en er snel de mogelijkheid om ter plekke te oefenen met nieuwe inzichten en gedrag.

Voor het bespelen van de instrumenten is geen enkele muzikale ervaring nodig. De instrumenten en de wijze waarop ze onder begeleiding van de therapeut bespeeld worden, vragen geen oefening of muzikale kennis vooraf.

  • Dit kan individueel in enkele sessies of een traject.  Een traject duurt gemiddeld 4 sessies.
    • 90€ voor een losse sessie van 1,5u
    • 320€ bij een traject van 4 sessies (80 €/sessie)
    • 55 € in een langer lopend traject van muziektherapie
  • In groep is het mogelijk om in één of meerdere sessies gericht rond een bepaalde vraag, dynamiek, … te werken.

Neem contact op voor meer info of het maken van een afspraak!

SYSTEMISCHE RETRAITE

Waar sta je nu? Wat draag je mee uit het verleden? Hoe wil je kijken naar de toekomst?

Een all in weekend van van 20 tem 22 oktober waarbij je door oa. systemisch werk een blik krijgt op wat er speelt bij je persoonlijke thema, en je ook ziet, hoort, en voelt wat er kan en mag transformeren.

We doen dit oa. met muzikale familieopstellingensystemisch  lichaamswerkmeditatieindividuele opstellingensoundhealing, voorouderwerk…
Meer info vind je hier.

INTERNAL FAMILY SYSTEMS (IFS)

Ontmoeting van je innerlijke delen in beeld, klank en verhaal.

Binnenkort meer info online.

Wil je alvast meer weten of een afspraak boeken?

Neem dan contact op.