Klanktherapie

Algemeen

Klank is trilling. Die beweging kan gaan resoneren of trillen met andere elementen, ook in ons lichaam. Op deze manier kunnen blokkades in het lichaam worden opgeheven of vermeden en komen we terug in evenwicht en balans.

Over Klanktherapie

Soundjourney – Klankreis

Een moment voor jezelf, even uit de stroom van de dag, … stilstaan en voelen wat er is in het hier en nu, ontspannen via adem, stem en klank.

Wat?
Een klankreis is voor een groep of duo. We starten telkens met een eenvoudige lichaamsgerichte oefening om rustig bij jezelf te komen en een eerste stap naar ontspanning te zetten.  Daarna kan je liggend genieten van een klankreis. Laat je onderdompelen en meedrijven via de klanken en trilling van verschillende instrumenten en stem, en wordt “Effe gewoon zen”!

Bij de sessie worden verschillende instrumenten gebruikt: piano, klankschalen, regenbuis, belletjes, ocean drum, fluit, shruti, kalimba, shruti, stemvorken, … en de stem. De instrumenten worden bespeeld rond en over je heen terwijl je neerligt.

Je hoeft hier geen enkele specifieke achtergrond voor te hebben, enkel de intentie om een moment voor jezelf te nemen!

Wat kan je verwachten van een soundjourney?

Een moment voor jezelf… Uit de stroom van de dag… Loslaten wat je niet meer nodig hebt… Ontspannen met klank

Soundjourney op vraag

Wil je een klankreis op een andere datum of een andere locatie? Dit is mogelijk op aanvraag:

  • Vanaf 8 personen: bij Soulhorses in Gierle
  • Op andere locatie: Neem contact op voor de mogelijkheden
  • Prijzen tussen 20 € en 35€ pp,  afhankelijk van groep en afstand

Individuele klanksessie

Je kan ook kiezen voor een individuele klanksessie of soundhealing, helemaal afgestemd op jouw noden. Tijdens een klanksessie lig je op een massagetafel, terwijl je wordt omringd door klank. Er wordt gebruik gemaakt van stem, stemvorken, klankschalen en andere klankinstrumenten. De instrumenten worden rondom en op je lichaam geplaatst.

Tarieven

Individuele klanktherapie

  • Soundhealing:
    • 80 €/sessie van 1,5u of 110 €/duo