vlinderklanken@gmail.com 0486/555.334

Agenda

Agenda najaar 2022

Soundjourney – Soulhorses – Gierle

Inschrijven en info via Soulhorses

  • Vrijdag 30 september om 20u
  • Vrijdag 18 november om 20u
  • Vrijdag 30 december om 20u

Op deze data kan je ook een afspraak maken voor individuele klanktherapie bij Soulhorses in Gierle.
Een individuele afspraak maken kan telefonisch bij An: 0486/555 334

Stem en klank

  • Door andere activiteiten zijn er in het najaar voorlopig geen groepsessies Stem en Klank gepland. In 2023 gaan deze terug door. Individuele afspraken voor Stem en Klank zijn mogelijk in Tielen, Gierle of Turnhout.
  • ??? Heb je interesse voor het groepsaanbod? Laat het dan weten via het contactformulier of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Effe gewoon zingen – Tielen

Voorlopig zijn er geen sessies meer gepland. Op zoek naar een gelijkaardig aanbod in de regio? Dan verwijs ik graag door naar ‘Zingen in de serre’ bij Vonkatelier in Geel. Wie weet ontmoet ik je daar!

 

Reservering en betaling

Reserveringen voor de groepsactiviteiten zijn definitief na betaling van de bijdragen.  Na inschrijving ontvang je steeds een mail met de gegevens tot betaling. Kosteloos annuleren kan tot 1 week op voorhand. Daarna is terugbetaling niet mogelijk. Je mag wel je plaats doorgeven aan iemand anders.


Onder de vorm van co-working vind je meer cursussen en therapieën bij ToBe Kempen in Turnhout. Voor muziektherapie en klanktherapie kan je er terecht voor individuele sessies. Groepsaanbod in 2022 enkel op aanvraag.

 

Soulhorses

Ook met Soulhorses in Gierle heb ik een hele fijne samenwerking! Check hun website voor het volledige aanbod en wanneer je me daar kan vinden!

 

Inschrijven:

Please enter your email, so we can follow up with you.