vlinderklanken@gmail.com 0486/555.334

Kinderen

Voor baby’s en peuters met hun ouders

Een activiteit om het contact met je kind te versterken, de communicatie te bevorderen, … Via verschillende wegen: eenvoudige (wiege)liedjes, stemspelletjes, gebruik van klankinstrumenten, … ontdek je in het samen doen, luisteren en voelen je meer af te stemmen op je kind.

Een mooi voorbeeld van wat muziek bij het contact met je baby kan betekenen.

Binnenkort is er ook klankrelaxatie voor baby’s in het aanbod. Check geregeld de agenda of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Voor kinderen van 1,5 – 6 jaar

Aan de hand van liedjes, meespelen met eenvoudige bespeelbare instrumenten, stemspelletjes, zingen, beweging, verhaal, … verkennen we spelenderwijs verschillende muzikale bouwstenen. Een fijne activiteit om samen met je kind te doen!

 

Momenteel zijn er geen activiteiten gepland maar dit kan steeds op vraag, zowel individueel als in kleine groep. Ook mogelijk op verplaatsing voor een feestje, klasactiviteit, … Stel je vraag en we bekijken samen wat mogelijk is!

Voor kinderen van 7 – 12 jaar

Muzikale groeigroep

In een vaste groep verkennen we al spelend en musicerend uiteenlopende thema’s. We gaan aan de slag met stem, zang, improvisatie, stilte, klank, ritme, beeld, beweging…
Je hoeft hier geen muziek voor te kennen. Enkel zin om muzikaal te experimenteren en op ontdekking te gaan! Zo ontdek je meer van je eigen kwaliteiten en ontpop je jezelf tot een echte muziekvlinder!
Het gaat niet om het resultaat maar om de creatieve en muzikale ontdekkingsreis.
Niet vanuit leren en denken maar vanuit spelen en voelen!

Nieuwe reeks van 4 sessies op vraag mogelijk op je locatie

Ouder-kindrelaxatie

Samen ontspannen via ademhaling, klank en stem

Workshops met speelse en ontspannende oefeningen met klank, ademhaling en stem voor ouder/kind in duo. Samen experimenteren met muziek en klank, samen luisteren, samen bewegen, samen ontdekken wat ontspannend voor je is … Soms wat meer actie, soms erg relax. Erg fijn om samen te doen en stimulerend in het onderling contact!

Voor kinderen vanaf 6 jaar en hun ouder of een andere (volwassen) begeleider – Voorzie voor elk kind een aparte begeleider. Er is geen enkele muzikale voorkennis nodig om deel te nemen.

Zie de agenda voor het recente aanbod.

Voor jongeren vanaf 11 jaar

Jongeren kunnen aansluiten bij volgende activiteiten:

 

Ouder-tiener relaxatie

SAMEN MET JE TIENER VERKENNEN WAT RUST KAN BRENGEN
Een mini-reeks voor ouder/tiener in duo (vanaf 11 jaar) waarbij je verschillende vormen van ontspannen gaat verkennen. Samen experimenteren met muziek en klank, samen luisteren, samen bewegen, samen ontdekken wat ontspannend voor je is … Een mix van speelse lichaamsgerichte en muzikale oefeningen. Soms wat meer actie, soms erg relax. Superleuk en versterkend in de onderlinge veerkracht!

Deze reeks is gericht op tieners vanaf 11 jaar. Ieder brengt een aparte begeleider mee.
Er is geen enkele muzikale voorkennis nodig om deel te nemen.

Check de agenda voor het recente aanbod.

Op vraag:

  • Muzikale groeigroep voor jongeren
  • Relaxatie voor jongeren
  • Effe gewoon zingen
  • Workshop op maat

Stel je vraag en ik zoek graag mee naar een antwoord!