vlinderklanken@gmail.com 0486/555.334

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Aerial Soundjourney

29 September 2021 @ 20:00 - 21:45

20€

AERIAL SOUNDJOURNEY

Uit de stroom van de dag…stilstaan en voelen wat er is in het hier en nu, zonder dat er iets moet. Liggen, omringd door klankinstrumenten, stem en stilte. Deze geluiden en trillingen nemen je mee op reis en zorgen voor een diepe ontspanning in lichaam en geest!

Een bijzondere klankreis… ontspannen hangend in een aerial doek. Alleen de palmboom ontbreekt nog… wie wat en waar brengen de klanken je?

We starten met eenvoudige beweging en ademhaling. Dit zorgt ervoor dat je aankomt in ‘hier en nu’, dichter bij jezelf, als een eerste stap naar ontspanning en verbinding tussen lichaam en geest. Het zijn heel lichte oefeningen, toegankelijk voor iedereen om de pauzeknop aan te zetten.

Daarna volgt er een klankreis. Hierbij hang je comfortabel in de yoga hangmat en wordt je omringd door klank en trilling. Dit gebeurt via live bespeelde instrumenten: oa. klankschalen, gong, oceandrum, shruti, de stem, … De muziek is een improvisatie vanuit het ‘hier en nu’ ,een verklanking van wat er op dat moment aanwezig is. Zelf hoef je niets te doen, te verwachten of te denken. Gewoon liggen en ervaren.

Er is geen enkele voorkennis of ervaring nodig om deel te nemen.

PRAKTISCH:

  • Woensdag 29 september van 20u tot 21u45

LOCATIE
ToBe Kempen – Hendrik Consciencestraat 20, Turnhout

MEEBRENGEN
Matjes, dekens en kussens zijn voorhanden. Draag gemakkelijke kledij en sokken.
Zorg ervoor dat je geen scherpe voorwerpen (oorbellen, horloge, …) draagt.

KOSTPRIJS
€ 20, All in (drank, huur doek) – 18€ All in ligplaats

 

INSCHRIJVEN kan via onderstaand formulier.  Inschrijven is nodig.  Er zijn 9 plaatsen in de hangmat en enkele plaatsen op een yogamat beschikbaar. Je plaats is definitief na bevestiging van betaling en inschrijving.

!Update: de plaatsen in de hangmat zijn volzet. Je kan nog inschrijven voor een ligplaats en/of voor de wachtlijst voor een yogahangmat.

! Indien de soundjourney niet mag doorgaan, word je bijdrage terug betaald.  Kosteloos annuleren kan tot 1 week voor aanvang. Daarna kan je je plaats doorgeven, maar is geen terugbetaling mogelijk.

Please enter your email, so we can follow up with you.

Details

Date:
29 September 2021
Time:
20:00 - 21:45
Cost:
20€
Event Category:
Website:
www.vlinderklanken.be

Organizer

Vlinderklanken
Phone:
0486555334
Email:
vlinderklanken@gmail.com
Website:
www.vlinderklanken.be

Venue

ToBE Kempen – Hendrik Consciencestraat 20, 2300 Turnhout
Hendrik Consciencestraat 20
Turnhout, 2300 Belgium
+ Google Map
Phone:
0486555334
Website:
www.tobe-kempen.be